برای مشاهده تمامی فایل ها کلیک کنید

باغچه و چهار دیواری در شهریار

چهار دیواری چیست؟

در لغت چهار دیواری یعنی فضای محصور، و دارای حصار گفته می شود که حدودی مشخصی دارد و دور تا دور آن با دیوار پوشیده شده است.

چهار دیوای باید دارای امتیازاتی نظیر انشعابات اب و برق و گاز باشد.

در اینجا سوالی پیش می آید که آیا قولنامه ای که فاقد آب و برق و گاز هست را میتوان سند گرفت؟

باید بگوییم که خیر این امکان وجود ندارد.

شهریار کجاست؟

از آنجایی که شهریار در ۴۰ کیلومتری غرب استان تهران واقع شده است با وجود مرغ های متعدد و آب و هوای تمیز لقب نگین سبز غرب استان تهران را به خود جای داده است.

تا قبل از سال ۱۳۶۸ شهریار کرج نامگذاری شده بود که بعدا به صورت شهرستان مستقل از توابع استان تهران نام گزاری شد .

در واقع می‌توان گفت که در دستور زبان فارسی واژه شهریار به معنای فرمانروایی شهر و کلانشهر است که قدمت آن به هزاره ششم قبل از میلاد مسیح و در دوران ساسانی باز می گردد و انواع میوه ها مانند: گوجه سبز، شلیل، زردآلو، آلبالو، آلو، انگور، هلو و صیفی‌جات با کیفیت تولید می شود.

گروه مشاورین ملک بین به شما خرید باغ و باغچه و چهار دیواری را در شهریار به شما پیشنهاد می کند زیرا دارای آب و هوای بسیار مطلوب و مناسبی است.

اگر به دنبال خرید باغ و باغچه و چهار دیواری در شهریار هستید تا انتهای این مقاله همراه ما باشید .

ابتدا انواع کاربری زمین را برای شما نام میبریم.

پیشنهاد ویژه خرید باغ ویلا

ملکبین، بزرگترین املاک خرید و فروش باغ و باغ ویلا در اطراف تهران، شهریار، کرج و ملارد از شما مخاطبین گرامی دعوت می کند تا از جدیدترین فایل‌های ما دیدن کنید.

 

انواع کاربری زمین

  1. کاربری مسکونی

  2. کاربری کشاورزی :

دسته ای از زمین ها دارای باغ‌های وسیع و اراضی زراعی هستند که کاربری کشاورزی دارند.

باغ چیست؟

زمین هایی مشجر که در آن درخت کاشته می شود و قابلیت کاشت درخت در آن ها وجود دارد.

اراضی زراعی که در آن ها محصولاتی مانند صیفی جات که زود بازده هستند مورد استفاده قرار می گیرد.

انواع کاربری

  1. کاربری تجاری
  2. کاربری صنعتی
  3. کاربری اداری – دولتی
  4. کاربری معدن
  5. کاربری خدماتی
  6. کاربری پارکینگ
  7. کاربری فضای سبز
  8. کاربری ورزشی
  9. کاربری حمل و نقل
  10. کاربری آموزشی
  11. کاربری تجهیزات شهری
  12. کاربری فرهنگی- مذهبی
  13. کاربری خدمات شهری
  14. کاربری بهداشتی- درمانی
  15. فاقد کاربری

چگونه مجوز ساخت خانه باغ در باغ های اطراف تهران صادر می شود؟

 باغ های تهران به دو سر تا سه هزار و سه هزار متر مربع به بالا تقسیم می شوند که برای باغ هایی با ۳۰۰۰ متر مربع ت دو طبقه با ۱۵ درصد سطح شکار که مجموع ۳۰ درصد می‌شود صادر می گردد و برای باغ‌های بالای ۳۰۰۰ متر مربع سه طبقه با سطح اشغال ۱۵ درصد که در مجموع ۴۵ درصد می شود صادر می شود به جهت تشویق مالکان باغ های بزرگ جهت ۷۰ درصد باغ‌ های خود را تبدیل به بوستان عمومی کنند و در اختیار شهرداری قرار دهند می‌توانند در ۴ طبقه با سطح اشغال ۱۸ درصد عملیات ساخت و ساز را انجام دهند.

ویژگی مجوز ساخت خانه باغ با چهار دیواری

در باغ‌های تهران به اینگونه است که مالکان باید  جانمایی درختان را که در ۸۵ درصد و عرصه باغ قرار است بکارند به شهرداری ارائه دهند که موضوع اولین شرط جلب موافقت شهرداری برای صدور پروانه ساختمانی می باشد .

تمام نقش هایی که مالک در سطح اشغال ۱۵ درصد و تراکم ساختمانی دو تا چهار طبقه در نظر دارد، باید توسط شورای معماری باغ تایید گردد که شامل ۱۰ نفر از نمایندگان شهرداری منطقه، کارشناسان و متخصصان حوزه و اعضای شورای شهر تهران می باشد.

ساخت خانه باغ بدون دریافت مجوز تغییر کاربری چه حکمی را دارد؟

 از آنجایی که تغییر کاربری باغ به صورت غیر مجاز جهت سکونت ممنوع است اگر مالکان یا ما تصرف این اراضی زراعی بدون اخذ مجوز اقدام به تغییر کاربری نمایند علاوه  بر این که بنای آنها تخریب می‌شود به پرداخت جزای نقدی از یک تا سه برابر قیمت زمین محکوم می‌شوند که در صورت تکرار حبس از یک تا شش ماه برای آنها در نظر گرفته می شود.

مراحل اخذ مجوز تغییر کاربری چگونه است؟

روند مشخصی دارد که مهمترین آن درخواست فرم مجوز تاسیس یا موافقت اصولی طرح نقشه عرضه و نامه موافقت اداره کل محیط زیست در اختیار مدیریت جهاد کشاورزی قرار می گیرد.

در مرحله دوم  درخواست متقاضی را مدیریت جهاد کشاورزی پس از بررسی های لازم اقدام به تهیه گزارش و کروکی می نمایدو پس از آن به درخواست متقاضی به مدیریت عراضی استان ارسال می گردد و گزارش مدیریت جهاد کشاورزی در دبیرخانه کمیسیون در امور اراضی ثبت می گردد.

 اگر زمین مورد نظر برای ساخت خانه باغ غیر زراعی و غیر باغی باشد پاسخ لازم توسط دبیرخانه به متقاضی اعلام می گردد.

 پس از مطرح شدن پرونده در کمیته کمیسیون در صورت نیاز از اعضای کمیته کار از  باغ بازدید می کنند و نظر کارشناسی اعلام می شود.

اگر طرح موردنظر مجموع پرداخت‌عوارض نباشد مجوز توسط دبیرخانه صادر می گردد و اگر مشمول پرداخت عوارض باشد پرونده توسط دبیر کمیسیون به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جهت تعیین قیمت ارجاع می شود.

 بعد از تعیین قیمت توسط کمیسیون اراضی در مدیریت جهادی کشاورزی شهرستان به دبیرخانه کمیسیون تبصره یک ماده یک جهت واریز مبلغ به شماره حساب الکترونیکی خزانه داری کشور ابلاغ می گردد و بعد از دریافت مجوز تغییر کاربری فرد می تواند ساخت بنا از شهرداری مجوز را دریافت نماید.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *