برای مشاهده تمامی فایل ها کلیک کنید

خرید باغ ویلا در صباشهر شهریار

باغ ویلا ۹۰۰ متری در صباشهر ۱۰۰ متر بنای دو خواب استخر روباز با تاسیسات کولر گازی کابینت درجه یک به صورت مبله شومینه محوطه سازی و نورپردازی
کد:1299
1402/03/27

این صفحه مخصوص شما متقاضیان خرید باغ ویلا در صبا شهر شهریار است. همچنین می‌توانید برای بررسی کلیه باغ ویلاهای شهریار به صفحه خرید باغ ویلا در شهریار مراجعه کنید.

تاریخچه صباشهر

از لحاظ جغرافیایی صباشهر در مرکز شهرستان شهریار و با فاصله ۱۸ کیلومتری از جنوب غربی ایران واقع شده و از ۴ روستای قاسم‌آباد، قندیشاد، کبودین و اسلام‌آباد تشکیل شده است. این شهر از لحاظ وسعت دومین شهر شهرستان شهریار به حساب میاید و از نکات مهمی که میتوان به آن اشاره کرد نزدیکی به تهران و فرودگاه بین المللی امام خمینی است. سال تاسیس این شهر ۱۳۷۵ بوده است.

از لحاظ تاریخی و مکان‌های دیدنی میتوان به مقبره امام زاده عبدالله و از لحاظ مناطق تفریحی به قاسم‌آباد، ویره، قندیشاد، شهرک مصطفی خمینی و اسلام آباد اشاره کرد. قدمت قاسم‌آباد ۳۰۰۰ سال و جزو منطقه قندیشاه محسوب می‌شود.

امتیازهای صباشهر

سابقه تاریخی ویره ۳۰۰ سال و اهالی منطقه ویره مهاجرانی از استان فارس و به طور خاص از ایلات قشقایی و بختیاری بوده اند. قندیشاه در زمان‌های گذشته به مرکزیت صباشهر بوده است و از لحاظ پیشینه تاریخی به حدود ۷۰۰ سال قبل باز می‌گردد. شهرک مصطفی خمینی نسبت به دیگر مکان‌های گردشگری تقریبا نوساز است و حدودا ۲۳ سال قدمت دارد و اولین شهرک با ساخت و ساز منظم و دارای خیابان‌های اصلی و خیابان‌های فرعی و … است. خرید باغ ویلا در شهریار و در این منطقه می تواند به یک سرمایه گذاری عالی تبدیل شود. ویلاهای این منطقه به خاطر موقعیت مکانی خوبی که دارند مخاطب‌های بسیاری را به خود جذب می کنند. امنیت بالا، دو درب ماشین رو، سوییت نگهبانی، استخر با تجهییزات کامل و … از جمله دلایلی است که شما می‌توانید ویلای دلخواه خود را در این منطقه پیدا کنید.

صباشهر در بخش مرکزی یکی از شهرستان تهران در ۱۵ کیلومتری غرب شهر قرار گرفته است و از ادغام چندین شهر از جمله قاسم‌آباد، قندیشاد، صحرا خرک، شهرک مصطفی خمینی، کبودین، اسلام‌آبادو ویره تشکیل شده‌است و در سال ۱۳۷۵ به تایید ریاست جمهوری وقت رسید.پس از باغستان صباشهر از نظر وسعت دومین شهر شهرستان شهریارنام گرفته است که با موقعیت ممتاز جغرافیایی نزدیکی به پایتخت و فرودگاه بین‌المللی امام خمینی دسترسی به شهرستان شهریار، هم‌مرزی با آزادراه تهران-ساوه و بهارستان، رباط کریممستعد سرمایه گزاری است.

یکی از پیشنهادات مجموعه بزرگ ملکبین خرید باغ ویلا در این مناطق خوش آب و هواست که مکان های دیدنی زیادی را در دل خود جا داده است.

دیدنی ها و مناطق گردشگری صباشهر

بقعه امامزاده عبدالله، امامزاده فرخنده خاتون و گنبد خشتی دو پوشه این بنای تاریخی-مذهبی از معدود گنبدهای خشتی در نوع خود است که تقریباً سالم مانده‌است. که بنا بر شواهد موجود، بنای اولیه این بقعه در دوران صفوی احداث شده‌است.

مناطق گردشگری:

شامل قندیشاه – قاسم‌آباد – اسلام‌آباد – ویره – شهرک مصطفی خمینی می‌باشد.

قندیشاه: روستایی که در گذشته به روستاهای اطراف خدمات آموزشی رفاهی و تفریحی ارائه داده است و دارای قدمت زیادی است که سابقه سکونت در آن به حدود ۷۰۰سال قبل بر مب گردد.

قاسم‌آباد: مزرعه ای زیر مجموعه قندیشاد با قدمت حدود ۳۰۰ سال که احتمالاً وجه تسمیه آن به اسم مالک مزرعه برمیگردد.

کبودین: مزرعه ای با قدمت حدود ۲۰۰ الی ۲۵۰ سال

اسلام‌آباد: اسلام‌آباد یا ترک آباد منطقه ای تازه احداث شده پس از انقلاب (بعد از سال ۱۳۵۷) به دلیل ترک نشین بوده آن را ترک آباد نام نهاده‌اند و بعدها به اسلام‌آباد تغییر نام یافته‌است.

صحرا خرک: قاسم‌آباد با قدمت ۱۰۰ ساله و قلعه ای ارباب نشین با ۱۰ خانوار بوده که ارباب آشتیانی داشته‌است و به علت داشتن خار زیاد سابقاً صحرا خارک نامیده می‌شد. در حال حاضر این منطقه با اسلام‌آباد ادغام شده‌است.

ویره: ویره به معنای رونده است و گیاهی که ساقه ندارد و روی زمین پهن می‌شود مانند خربزه و هندوانه یا بر تنه درخت بالا می‌رود مانند عشقه و کدو.

محمدآباد: محل پیوسته به روستای ویره که قدمتی در حدود۳۰ سال دارد. این محله در گذشته به صورت زمین بایری بوده و فردی به نام استاد محمد که اصالت او همدانی بوده مقداری از آن زمین‌ها را خریده و با عثت افزایش ساخت و ساز در این مناطق شده است.

شهرک شهید مصطفی خمینی: شهرکی با قدمت حدود ۳۵ سال که در ابتدا سال ۱۳۶۳ ساخت و سازهای شهرک به صورت خیلی پراکنده بوده‌است. ساخت و ساز نظام یافته شهرک با ساخت خیابان اصلی و خیابانهای فرعی منشعب از آن و حدود ۳۰۰ واحد مسکونی در سال ۱۳۶۸ شکل گرفته‌است. نام شهرک از نام شهید مصطفی خمینی فرزند ارشد آیت اله خمینی گرفته‌است. بیشتر مهاجران به این محل از ترکهای آذربایجانی وگیلانیها می‌باشند. وجود آثار وبقایای قلعه ای قاجاری در انتهای این شهرک می‌تواند دلیلی بر اسکان انسان در دو سده پیش در این محل تلقی گردد.